Registratie financiële administratie


De salarisadministratie hebben wij ondergebracht bij een salarisverwerkingsbedrijf. U ontvangt van ons een inlogcode waarmee u per tijdvak gegevens online kunt aangeven. Wij controleren per tijdvak of verloning juist zijn berekend.  U ontvangt per tijdvak de benodigde gegevens voor uitbetaling en fiscale aangifte. Tevens kunt u proforma loonberekening laten maken. Wilt u meer weten, neem contact op.
Wij bieden u de mogelijkheid om zelf online de boekhouding te verzorgen. Het online boekhoudpakket voorziet u van cijfermatige inzichten zoals balans, winst- en verliesrekening, sub- administratie debiteuren en crediteuren en grootboekniveau. Binnen dit online boekhoudpakket kunt ook een factureringsmodule afnemen, o.a. zeer geschikt voor ZZP administratie. Het online boekhoudpakket is gekoppeld aan ons financieel pakket, hierdoor houden wij zicht op de gevoerde administratie.     Inloggen Visma Teleboekhouden klik hier .  
Met ingang van 2016 hebben wij de mogelijkheid om uw inkoopfacturen digitaal in te lezen. U mailt de betreffende inkoopfactuur naar een door ons aangereikte emailadres en binnen 24 uur ontvangen wij de boekingsvoorstel in onze financiële administratie. Dit geldt tevens voor bonnen die contant of per pin transactie zijn betaald. Deze kunt u scannen met een app en deze worden op dezelfde wij binnen 24 uur verwerkt. Bent u geïnteresseerd, neem contact op
UBL
Binnen ons financieel pakket heeft u de mogelijkheid om bankmutaties rechtstreeks te laten verwerken in het dagboek. Door middel van automatische herkenning worden de bij- en afschrijvingen op de juiste grootboekrekeningen verantwoord. Op dit moment zijn nog niet alle banken hiervoor toegerust, wilt u meer weten, klik dan hier
Bankmutaties
Wij registreren uw investeringen in  de financiële administratie en daarnaast leggen wij deze ook vast in een materiële activa staat.  Dit overzicht geeft inzicht in de investeringen per boekjaar, de aanschafwaarde van de investering en de boekwaarde per gesteld balansdatum.
Facebook
Facebook