Toekomst van zonnepanelen

Zonnepanelen: ja of nee? 

In 2030 moet 32 procent van de energie in de Europese Unie duurzaam worden opgewekt. Voor huishoudens wordt het aantrekkelijker zelf energie op te wekken, bijvoorbeeld door zonnepanelen. Dit maakt deel uit van een akkoord tussen het Europees Parlement en de lidstaten. Tegelijkertijd heeft onze regering besloten de zogeheten salderingsregeling vervroegd te zullen versoberen (2020).

Zinvol
Op het eerste gezicht lijken deze berichten strijdig met elkaar. Dus wat moet je daarmee, als consument? Wel of niet investeren in zonnepanelen? Ons kantoor heeft zonnepanelen niet als specialisme, dus bind ons nergens op vast, maar het lijkt erop dat zo’n investering zinvol blijft. Harde garanties zijn er nog niet, maar er wordt naar gestreefd dat de maximale terugverdientermijn zeven jaar blijft.

Rekenwerk
Behalve regelingen van de overheid spelen veel factoren een rol bij een antwoord op de vraag of het zinvol is zonnepanelen aan te schaffen. Ligging en hellingshoek van uw dak, bijvoorbeeld. Vraag offerte aan bij meerdere aanbieders en neem de tijd om kritisch te kijken naar de cijfers waarop ze de terugverdientijd baseren. Op internet is veel vergelijkingsmateriaal te vinden. Te veel rekenwerk? Ons kantoor staat voor u klaar.

  • Behalve regelingen van de overheid spelen veel factoren een rol bij een antwoord op de vraag of het zinvol is zonnepanelen aan te schaffen.
  • Vraag in elk geval offerte aan bij meerdere aanbieders en neem de tijd om kritisch te kijken naar de cijfers waarop ze de terugverdientijd baseren.

 

(bron: https://www.boekhouderapp.nl/particulier/toekomst-van-zonnepanelen/ )

One thought on “Toekomst van zonnepanelen

  • By StevMano -

    About Tadalis Sx Ortho cheapest cialis 20mg Levitra Generico 10 Mg Can I Purchase Overnight Generic Progesterone Medicine Free Shipping

Leave a Reply

Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>